Παρασκευή 2 Μαρτίου 2012

Greek Rider:H ανοικτή κοινωνία και οι εχθροί της

Σύνδεση με Greek Rider εδώ

Όπως αναφέρεται σε σχετικό δημοσίευμα, έπεσαν κατά 23% οι τιμές στο βρεφικό γάλα που πρώτα πουλούσαν ΜΟΝΟ τα φαρμακεία μετά που αυτό άρχισε να μπαίνει και στα ράφια των σούπερ μάρκετ.


Βεβαίως το επόμενο βήμα θα έπρεπε να είναι να μπουν σε όλα τα σούπερ μάρκετ και όλα τα φάρμακα, σε συρτάρια με αλφαβητική σειρά όπως είναι άλλωστε και στα φαρμακεία τα οποία βρίσκουν οι ανειδίκευτοι υπάλληλοι που συνήθως προσλαμβάνουν οι ιδιοκτήτες φαρμακοποιοί. Βεβαίως οι φαρμακοποιοί όχι για τόσο σοβαρό λόγο αλλά για πολύ υποδεέστερους απειλούν ότι θα κλείσουν τα φαρμακοσφαγεία τους αφήνοντας τον κόσμο ακόμη και να πεθαίνει χωρίς φάρμακα.

Φυσικά αυτές είναι εντελώς αντικοινωνικές πρακτικές εκβιασμού τύπου ΔΕΗ όταν κάποτε κατέβαζε τους διακόπτες, επαγγελματική κατηγορία από την οποία λίγο διαφέρουν οι φαρμακοποιοί.

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία για μένα ότι οι φαρμακοποιοί που σκέφτονται έτσι αποτελούν πραγματικούς εχθρούς της κοινωνίας. Γι' αυτό και η κοινωνία θα πρέπει να τακτοποιήσει τους λογαριασμούς της μαζί τους μια και καλή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου